New Holland

Zastopstvo za New Holland

New Holland Agriculture je globalni proizvajelec traktorjev in drugih kmetijskih strojev. Sedež podjetja je v Torinu v Italiji. New Holland Agriculture je v lasti konglomerata CNH Industrial. Podjetje proizvaja traktorje, kombajne, sejalnike, balirnike, stroje za silažo, stroje za obiranje grozdja in drugo opremo.

Prvotno podjetje New Holland Machine Company je bilo ustanovljeno leta 1895 v Pensilvaniji, ZDA. V 1970ih ga je prevzelo Sperry Corporation, kasneje leta 1986 Ford Motor Company in leta 1991 Fiat. Od leta 1999 naprej je New Holland del korporacije CNG Global, ki je sam del CNH Industrial. CNH ima tudi v lasti New Holland Construction, ki proizvaja gradbeno opremo.

Prva proizvodna hala podjetja New Holland plant v ameriškem mestu New Holland, Pennsylvania. New Holland ima po svetu 18 tovarn in 6 skupnih podjetij. Prisoten je v 170 državah

Pišite nam

Vas zanimajo naše storitve ali nakup stroja?

Kontaktirate nas lahko preko zgoraj navedenih podatkov ali pa nam pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.