O nas

O podjetju

Podjetje Avto Eržen je bilo ustanovljeno 24.10.1990 z namenom popravila osebnih vozil. Po nekako treh letih smo dejavnost zaradi vedno večjega povpraševanja s strani strank preusmerili na popravila in vzdrževanje kmetijske mehanizacije na terenu. Podjetij oz. podjetnikov, ki bi se s tem ukvarjali ni bilo veliko. Začetki niso bili lahki, saj je bilo potrebno ustvariti med strankami zaupanje in hkrati dvigniti tudi nivo odnosa do načina vzdrževanja kmetijskih strojev; tu je mišljeno sprotno servisiranje in vgrajevanje kvalitetnih rezervnih delov. V 30 letih obstoja na trgu je podjetje preraslo v družinsko podjetje, saj so v delo vpleteni vsi člani, vsak s svojim znanjem. 

Poznani smo po kvalitetnih servisnih uslugah, ki jih nudimo našim stalnim in novim strankam na področju cele Gorenjske, Primorske, okolice Ljubljane, dela Notranjske in Dolenjske.

Pooblaščeni serviser in zastopnik

Smo pooblaščeni serviser in zastopnik za prodajo kmetijske mehanizacije New Holland, Goldoni, Lindner in SIP. Naši serviserji se redno udeležujejo vseh izobraževanj, ki jih organizirajo matična podjetja, ter tako spoznavajo novo tehnologijo in hkrati prenašajo opažanja na terenu konstruktorjem že prej omenjenih podjetij.

Poleg že prej omenjenih kmetijskih znamk popravljamo vso ostalo kmetijsko mehanizacijo od manjših strojev, kot so kultivatorji, kosilnice ter ostale traktorje.

Pri nas lahko kupite rezervne dele za blagovne znamke, ki jih zastopamo ter kvalitetna motorna in hidravlična olja.

Prisotnost na sejmih

Redno nas lahko srečate tudi na vseh kmetijskih sejmih, hkrati pa letno sodelujemo pri organizaciji številnih predstavitev, saj tako najbolj nazorno prikažemo delovanje kmetijskega stroja in strankam prikažemo novo tehnologijo, ki prihaja na trg.

Zavedamo se, da storitve morajo biti opravljene kvalitetno in hitro.